Report

Neslana šala! Mladić zamalo uništio vezu nakon što se na radnom putu družio s ‘Liz Anyom'

razgovor u aplikaciji whatsapp i puknuto srce
razgovor u aplikaciji whatsapp i puknuto srce Foto: unsplash.com/twitterscreenshot@JamieMathias
Veze mogu završiti na bezbroj različitih načina, ali ne očekujete da bi to moglo biti zbog lazanja. To se umalo dogodilo Jamieju Mathiasu nakon što je naizgled bezopasna igra s riječima o tjestenini otišla predaleko.

Jamie je svoju priču podijelio na Twitteru gdje je ljudima rekao da je njegova romantična veza skoro naglo prekinuta. Napisao je „Moja veza je skoro završila nakon 24-satnog radnog putovanja u Barcelonu. Pazite se iskušenja.“, a u prilog je stavio snimak zaslona razgovora na WhatsAppu.

Jamie je u poruci partnerici rekao „U Španjolskoj sam upoznao osobu imena Liz Anya i od tada je ne mogu izbaciti iz glave. Ništa se zapravo nije dogodilo, ali vjerojatno bi bilo da sam dulje ostao ovdje.“ na što je odgovorila „OMG, ok! Zašto bi mi to učinio? Molim te, nemoj mi se obraćati.“.

Zatim joj je poslao sliku pravih lazanja, a ona je ostala više nego nasamarena. Partnerica je odgovorila „Molim te, odjebi. Nije mi zabavno. Ne znaš kako sam se osjećala zbog tebe.“ Zatim je pokušao naglasiti da je to i dalje smiješno, ali ona nakon dosjetke nije uopće htjela razgovarati s njim. Kasnije je priznala kako ju je i tražila na Instagramu i da nije odmah shvatila šalu.

Otkako ju je Jamie podijelio, objava je lajkana više od 35.000 puta, a ljudi su rekli kako im je cijela situacija urnebesna, ali da se suosjećaju s partnericom.