Report

Otkriveno je jedinstveno ime drugog djeteta Rihanne i A$AP Rockyja! Ovako se zove nova beba

reper asap rocky i pjevačica rihanna sa svojim sinom i na reviji
reper asap rocky i pjevačica rihanna sa svojim sinom i na reviji Foto: Instagram screenshot/@badgalriri
Slavni par je, prošlog mjeseca, poželio dobrodošlicu malenom dječaku, koji je rođen 1. kolovoza u bolnici Cedar Sinai u Los Angelesu. Baš kao i s posljednjim djetetom, malim RZAom, obožavatelji su čekali da saznaju kako je par odlučio nazvati svoje dijete.

RiRi i ASAP, vjerovatno u pelenama do grla, ostali su škrti informacije, ali konačno, nakon malo kopanja portala The Blast, ime je objavljeno, a prilično je jedinstveno.

Jeste li spremni?

Dijete slavnog para zove se Riot Rose Mayers, a smatra se da je ime referenca na istoimenu A$AP-ovu pjesmu Riot, nastalu kroz suradnju s Pharrellom Williamsom, koju je objavio u srpnju.

Prvi put ime bebe nije izašlo u javnost do nekoliko tjedana nakon rođenja. U ovom slučaju, dijete je starije od mjesec dana. Dobra vijest je da je RiRi otkrila fotografije RZA-e nekoliko mjeseci nakon njegovog rođenja, a obožavatelji se nadaju da će isto učiniti s Riotom.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Podsjećamo vas kako je Rihanna šokirala svijet svojom drugom trudnoćom, objavivši je tijekom poluvremena Super Bowla. Kao što znate, ona zapravo nije pričala o tome, već je to objavila pokazujući trbuh dok je izvodila svoje hitove na pozornici.

Imenom RZA Athelston Mayers, RiRi i ASAP, odali su počast RZA-i, vođi Wu-Tang klana, a ime Athelston je isto srednje ime kao i njegovog tate, dok Mayers je također A$AP-ovo prezime. Nazivanje sina po utjecajnom reperu, nije izmišljotina ASAP-a i RiRi, ali povezano je s njima.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Naime ASAP Rocky, pravog imena Rakim Mayers, svoje je ime dobio po jednom od najutjecajnijih repera, Rakimu.

Priču je potvrdio i prvi Rakim, koji je odgovoran za albume Paid in Full, Follow the Leader, Let the Rhythm Hit ‘Em i Don’t Sweat the Technique, kada je, dok se vozio po Harlemu upoznao, mladog ASAP-a.

„Sjećam se davno, vožnje kroz Harlem. Preko ulice prolazi gospođa. Ja sam na semaforu, ona prelazi ulicu. Imala je kolica za dijete i sve“, rekao je Rakim u videu. Žena mu je prišla i upitala ga može li dobiti autogram. Reper je rekao kako nikad ne odbija autograme, ali kada je pitao kako se dijete zove rekla mu je Rakim. Šokiran imenom djeteta rekao je da prvi put čuje kako je netko nazvao sina po njemu.

Vjerovali ili ne to je dijete bio mali ASAP Rocky koji je, poučen ovom pričom, odlučio praksu nastaviti i sa svojim sinovima.