Osigurajte si više prostora

Pogledajte lukavi trik kako osigurati slobodno mjesto pored sebe u avionu

red sjedala u avionu i muškarac sa suputnikom i rukom u jakni s kapom
red sjedala u avionu i muškarac sa suputnikom i rukom u jakni s kapom Foto: unsplash.com/TikTokscreenshot@TroyGeneWilson
Ovim trikom do više prostora u avionu

Scenarij iz snova imati je slobodno mjesto pokraj sebe, tako da ondje možete odložiti svoju torbu i ostale stvari, bez gužve, sudaranja laktom i neugodnog razgovora. Jedan je heroj modernog putovanja, odlučio podijeliti prilično bizaran način, kako si osigurati malo više prostora, a sve je snimljeno i objavljeno na TikToku.

@troygenewilson♬ original sound – TroyGeneWilson

Letio je zrakoplovnim prijevoznikom koji ima politiku otvorenih sjedala. To znači da sami možete birati gdje ćete sjesti, kada se ukrcate u zrakoplov, za razliku od standardnog leta gdje vam je mjesto određeno. Politika je jasna, „Tko prvi njegova djevojka!“, ako želite birati sjedala, dođite ranije.

Putnik iz videa je ipak otišao korak dalje kako bi si osigurao više prostora i od jakne i kape sastavio je suputnika. Njegova konstrukcija zasigurno nikoga ne bi zavarala pri pažljivom pregledu, ali osobi u prolazu na prvi se pogled može učiniti kao da je mjesto zauzeto.

Nije nam poznato je li mu varka pošla za rukom, ali njegova je genijalnost trajno zapamćena, a učinkovitost možete isprobati na idućem putovanju.