Report

Tko će glumiti novog Supermana? Traži se zamjena za Henryja Cavilla

Man of Steel – Official Trailer 3 [HD] 1-34 screenshot
Man of Steel – Official Trailer 3 [HD] 1-34 screenshot
Potraga za novim Supermanom je u tijeku. S redateljem Jamesom Gunnom na čelu i „umirovljenim” Henryjem Cavillom, pojavila su se nagađanja o potencijalnim kandidatima. Konačno su otkriveni glavni kandidati.

Prošlog se mjeseca počelo pričati kako producenti DC-jevog nadolazećeg filma traže mladog glumca „tipa Chrisa Pratta“ koji bi preuzeo ulogu jednog od najpoznatijih stripovskih junaka. Donosimo uži izbor…

Henry Cavill je prvo napustio franšizu pa najavio svoj povratak post-credit scenom u Black Adamu samo da bi ga DC kasnije odbacio, prisilivši ga da javno povuče svoju početnu izjavu.

View this post on Instagram

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Producenti su brzo počeli tražiti zamjene, a glumac kojeg traže mora odgovarati „tipu Chrisa Pratta“ i „tipu mladića sa farme”. Ima smisla s obzirom da je Clark Kent baš to — mladić s farme.

Među imenima koja kruže holivudskim krugovima, australski glumac Jacob Elordi nametnuo se kao obećavajući izbor. Dvadesetpetogodišnji Elordi, koji se proslavio filmovima Euphoria i The Kissing Booth, privukao je pozornost svojim glumačkim talentom i karizmom na ekranu.

Još jedan glumac kojeg se spominje u ovom razgovoru je David Corenswet, relativno svježe lice u industriji. Tek što nije napunio tridesetu, Corenswet je stekao priznanje svojim nastupima u Netflixovim serijama Hollywood i The Politician.

Zac Efron također je razmatran za ovu ulogu jer se nedavno nabildao za ulogu u nadolazećem film o hrvanju pa bi odlično popunio Supermanovo odijelo. Nismo baš za njega.

Dva Britanca također su u utrci za ulogu. Tom Brittney, poznat po svojoj ulozi u Grantchesteru, i Andrew Richardson, hvaljen po nastupu u The Last O.G. Prema insajderskim izvorima oba se Britanca razmatraju za ulogu.

Biraju se i drugi likovi, uključujući Lois Lane, ljubav Clarka Kenta. Emma Mackey glumom u seriji Sex Education privukla je pozornost producenata, a razmatraju i Phoebe Dynevor, dvadesetosmogodišnju zvijezdu u usponu iz hit serije Bridgerton.

Zanimljivo je da se producenti čine najsigurnijima kada je riječ o izboru glumca za zloglasnog antagonista i superzlikovca Lexa Luthora. Producenti sugeriraju da je Nicholas Hoult trenutačni favorit za tu ulogu, a zanimljivo je kako je najavljivan i za ulogu samog Supermana, no puno više smisla ima kao Luthor.

Superman: Legacy bi trebao stići u kina u srpnju 2025. godine.

DC-ju je itekako potreban reset što se vidi po rezultatima The Flasha u kinima.