Report

Zaključao radnika Escape Rooma u zgradi, ostavio mu listu sa zagonetkom i pobjegao

počinitelj i radnik u escape roomu koji je zaključan u poslu
počinitelj i radnik u escape roomu koji je zaključan u poslu Foto: YouTubescreenshot/@SWNS
Zaposlenik u Amazing Escape Roomu u Montgomeryvilleu, Pennsylvania, zaključan je u zgradi, a ostavljena mu je zagonetka, kako da se osloboditi.

Jedan šaljivdžija odlučio je zaposlenicima pružiti isti užitak koji njihove mušterije imaju prilikom pronalaženja izlaska iz zaključane prostorije. U sada već viralnom videu, mladić dotrči do ulaznih vrata zgrade te brzo, pomoću lanca za bicikl, zaključava vrata te ostavlja list papira s uputama.

Nakon brzog zaključavanja jednako brzo i bježi s mjesta događaja. Zaposlenik sa snimke, koji svojom reakcijom čini ovaj video još komičnijim, je dvadesetdvogodišnji Nathaniel Witschi, kojeg možemo vidjeti kako lupa po vratima i moli počinitelja da ga pusti van.

Predstavnik Amazing Escape Rooma, za LADBible, je rekao da poznaju počinitelja te da je već pokušao sa sličnim smicalicama i nadodao je kako nije počinjena nikakva šteta stoga ovaj incident nisu ni prijavili.

Sve je snimljeno nadzornim kamerama poslovnog prostora i objavljeno na YouTubeu. Snimka je nasmijala mnoge, a jedna je osoba u komentarima napisala „Iskreno se nadam da ovo nije namješteno, jer je presmiješno.“, dok su drugi istaknuli kako se vratio Riddler, poznati zlikovac iz Batmana.

Neki nisu bili toliko oduševljeni potezom počinitelja te se obrušili s komentarima o sigurnosti na radi i mogućnosti izlaska u slučaju nezgode.