Brutalno

Žena šokirana kad je na dan vjenčanja primila brutalnu poruku od šefa! Ovome se nije nadala

Voditelj emisije Ben Askins i mladenci
Voditelj emisije Ben Askins i mladenci Foto: Ben-Askins/Youtube
Za sve postoji vrijeme i mjesto, ali ovo je ipak previše

 Službeno smo zakoračili u sezonu svadbi, a tradicija je mladencima maksimalno uljepšati i olakšati njihov poseban dan. Iako je dan vjenčanja zamišljen kao jedan od najsretnijih dana u životu, ponekad ga događaji, koji su izvan kontrole organizatora, mogu pokvariti.

Nažalost takav je događaj proživjela jedna mladenka koju je šef uspio neugodno iznenaditi na dan njezinog vjenčanja. Teško je reći da ikada postoji dobar dan za dobivanje otkaza, ali to da se dogodi na isti dan kada se vjenčate jedan je od mladencima najgorih mogućih scenarija.


 

Takva se situacija dogodila mladenki Amandi koja je svoje neugodno iskustvo podijelila s voditeljem emisije The Ben Askins Show. "Pola sata nakon ceremonije, dobila sam poruku od svog šefa na WhatsAppu da me obavještava da sam dobila otkaz", objasnila je Amanda prije nego što je primijetila da je njezin šef bio svjestan da je dan njenog vjenčanja.

Ona je podijelila kako stvar nije bila samo neugodna slučajnost, već je poruka i započela s "Nadam se da je vaše vjenčanje dobro prošlo i da ste se lijepo proveli", i nastavila da je tekst pročitala tek kasnije tijekom noći, nakon što je otkrila da više nije u WhatsApp grupama tvrtke.

Ubrzo nakon toga shvatila je da joj radni odnos otkazan.
“Vidjela sam njezinu poruku i uz sve moje prijatelje oko mene samo sam ostala bez daha”, prisjetila se Amanda.

Voditelj Askins je bio zgrožen brutalnim razvojem događaja, nazvavši ga ''jednom od najgorih stvari koje je ikada čuo'' prije nego što je nastavio raspravljati o tome što je dovelo do Amandinog otkaza. Amanda je objasnila da je dobila otkaz zbog, kako su joj rekli, ''problema s učinkom'', ali joj se to nažalost dogodilo tijekom njezinog probnog roka, što znači da joj tvrtka nije imala dužnost pružati bilo kakve daljnje razloge za otkaz.

"Nisam imala nikakve naznake za te probleme s izvedbom", rekla je Amanda, a voditelj se osvrnuo kako je to dokaz loše kulture rada i istaknuo "Otpustili su vas i onda su pokušali preokrenuti priču, izmišljajući sve te nasumične razloge." te je zaključio kako “Očito te ne zaslužuju... ali činjenica da su to učinili, odabrali su taj dan, i to su uključili i u e-mail i u tekst. Što dovraga ti ljudi misle tko su?".

Također je otkrila kako je više puta pokušala saznati razlog iza njezinog otkaza i koji su je to ''problemi s učinkom'' stajali radnog mjesta, no njezini su ubiti ignorirani i pravi odgovor nikad nije stigao. Svjesno otpustiti nekoga na dan vjenčanja je nešto stvarno pogrešno.