Sexy

D!ck pic je postao stvar prošlosti jer postoji i – nut video. Sa zvukom

scott-sanker-IDaeLeKiie0-unsplash
scott-sanker-IDaeLeKiie0-unsplash Foto: Unsplash
Jedan od očitih znakova da previše vremena provodiš na internetu je kad ti za oko zapne tema o dick picovima i, po novom, nut videjima.

Ispada da je dick pic stvar prošlosti, nešto kao Myspace, sada već i Facebook te da je novi klinac na bloku zapravo nut video, i to sa uključenim zvukom.

Žene traže “nut video”, snimku muškarca dok postiže orgazam svršava. Bez zvuka se ne računa. Napravio sam ogromnu grešku i na Twitteru sam tražio “nut video” da kao popratnu opremu ubacim neke smiješne tweetove. Neću nikad zaboraviti što sam vidio.

Morat ću počistiti history nakon istraživanja ove teme, ali osim hrpe viralnih tweetova i meme-videa na TikToku, nema se puno što naučiti. Osim da djevojke vole poslati takav izazov dečkima s kojima se dopisuju.

Mislio sam da se nikad nisam susreo s ičim sličnim, a onda mi je iskrsnulo jedno sjećanje od prije par godina kad mi je jedna djevojka ispričala svoju avanturu u kojoj je nekog lika natjerala da joj pošalje baš takav video. Naravno, pogledala ga je s par prijateljica. Naravno, umirale su od smijeha. Ne znam što se događalo s tim videom kad je primateljica tog videa ostala sama. Nisam znao što bih mislio u tom trenutku, mislio sam da osobno ne bih to nikad napravio. I nisam. Bar ne još. Ali hej – nije me to nitko ni tražio dosad.

Očekivano je da su digitalne interakcije među spolovima na vrhuncu, a vjerojatno i napaljenost u nedostatku ljudskog kontakta. Živimo u čudnim vremenima pa me više ništa ni ne čudi.

Koja je razlika između dick pica i nut videa?

Dick pic je jednostavno zabilježen trenutak, a nut video sadrži više varijabli i treba više truda. Kutovi, osvjetljenje, a možda i najvažnije – zvuk.

@melisssaaxm

😏😏

♬ original sound – martyna

Dižemo (khm) svijest o trendovima, možda ti uskoro zbog nas dopisivanje s Tinder matchom bude zanimljivije. Žene online savjetuju da muškarci koriste specifično žensko ime dok stenju. Da znaju da je isključivo za njih, a ako ćemo prodrijeti u filozofiju – lijepo je validirati nečije postojanje, makar i na ovaj pretjerano eksplicitan način. Uostalom, nije li to ono što želimo u najtiše doba noći? Biti željeni.

Kroz memeove o nut videjima sa uključenim zvukom se žene mogu sigurno izražavati o svojim željama. Meme je indirektan uvod u sve ono što se tek treba odviti, moguće je otkriti svoj seksualni interes bez straha od odbijanja. Kao glupe šale o threesomeu. Ako prođe, prođe. Brzo se ljudi zakače ako su ozbiljni.