Usavršila umijeće

Elena je i djevojka vaših snova i vaša najveća noćna mora: Može se pretvoriti u što god poželi

Elena Samko (Foto: Instagram/samkocosplay)
Elena Samko (Foto: Instagram/samkocosplay) Instagram/samkocosplay
\\folder\galerija Galerija Elena Samko (Foto: Instagram/samkocosplay) Elena Samko (Foto: Instagram/samkocosplay) Foto: Instagram/samkocosplay Elena Samko (Foto: Instagram/samkocosplay) - 22 Elena Samko (Foto: Instagram/samkocosplay) - 22 Foto: Instagram/samkocosplay Elena Samko (Foto: Instagram/samkocosplay) - 21 Elena Samko (Foto: Instagram/samkocosplay) - 21 Foto: Instagram/samkocosplay +28 Elena Samko (Foto: Instagram/samkocosplay) - 20 Galerija
Ruskinja kaže da su joj najveće inspiracije za izrađivanje kostima seks, Europa i smrt.

Elena Samko djevojka je iz Rusije koja se od 2014. bavi cosplayem tj. izrađivanjem kostima koje onda sama i nosi. Elena izrađuje kostime iz omiljenih stripova, igara, filmova i serija, a publiku očarava jer se može pretvoriti u apsolutno sve.

Elena je u svojoj biografiji i sama napisala da može biti i seksi i zastrašujuća, pa nimalo ne iznenađuje da istovremeno može biti i djevojka vaših snova i vaša najveća noćna mora. Neke od veličanstvenih kostima, koje izrađuje potpuno sama, možete pogledati u galeriji i uvjeriti se u neosporivi talent djevojke iz Novosibirska u Rusiji.