Sexy

Emily Ratajkowski zna koji je najbolji miris za muškarce! Ništa lakše

Emrata naslovna
Emrata naslovna Youtube / Instagram
\\folder\galerija Galerija Emrata naslovna Emrata naslovna Foto: Youtube / Instagram https://www.instagram.com/p/CleiR-7OEcV/ https://www.instagram.com/p/CleiR-7OEcV/ Foto: Folder.hr https://www.instagram.com/p/CkREDOUuclz/ https://www.instagram.com/p/CkREDOUuclz/ Foto: Folder.hr +14 https://www.instagram.com/p/CkREDOUuclz/ Galerija
Ako želite imati uspjeha kod žena, često u potrazi za savjetima možete doći do oprečnih informacija. Uvijek vrijedi ona dobra stara „ovisi koga pitate”.

Kako muškarci trebaju mirisati? Ako pitate (ili želite osvojiti) Emily Ratajkowski, ona je ozbiljna zagovornica jednog specifičnog mirisa.

„Moj bože! Muškarci. Ne volim parfeme na muškarcima.” Ne sviđa joj se pretjerano nanošenje intenzivnih muških parfema. Previše joj je to.

„Sviđa mi se kada mirišu po sebi. Kažem to i možda požalim, ali mi se sviđa taj miris. Sviđaju mi se feromoni. Sviđa mi se upoznati nekog na temelju njihovog mirisa.”

Ovo vam ne treba biti opravdanje za nenanošenje ikakvih preparata ili za pojačavanje vlastitih mirisa manjkom higijene, sigurni smo da Emily nikako ne cilja na to. Uostalom, vjerujemo da su njezini standardi za muškarce i „njihov vlastiti miris” drukčiji od onog što većina muškaraca uspijeva postići prirodnim tretmanom.

Možda izbjegavanje parfema može proći, pogotovo onih uobičajenih i previše raširenih jer ne želite djevojkama mirisati kao svaki drugi muškarac na ulici, ali osobna higijena i barem dezodorans ili antiperspirant u nekom obliku su nužni.

Emily, slušamo te!

Izvor: Instagram @emrata