Nemoguća misija

Možete li razlikovati francuske blizanke? Mnogi muškarci pali su na ovom izazovu

Mathild i Pauline (Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot)
Mathild i Pauline (Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot) Instagram/mathildtantot/popstantot
\\folder\galerija Galerija Mathild i Pauline (Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot) Mathild i Pauline (Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot) Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot Mathild i Pauline (Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot) - 29 Mathild i Pauline (Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot) - 29 Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot Mathild i Pauline (Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot) - 28 Mathild i Pauline (Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot) - 28 Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot +27 Mathild i Pauline (Foto: Instagram/mathildtantot/popstantot) - 27 Galerija
Francuske blizanke su nerazdvojne, a teško se odvojiti i od njihovih Instagram profila.

 Mathild i Pauline su blizanke iz Francuske koje zajedno imaju preko dva milijuna Instagram obožavatelja, a iako Mathild ima skoro duplo više pratitelja, pravi je izazov razlikovati ih. Lijepe Francuskinje putuju svijetom i svakodnevno uveseljavaju svoje fanove golišavim fotkama pa smo u galeriji skupili neke od takvih prizora.

Oni raspoloženi za izazov, u galeriji mogu pokušati razlikovati Mathild od Pauline, ali upozoravamo vas da je to za većinu nemoguća misija. Ako mislite da ste dorasli izazovu, svakako pogledajte galeriju lijepih Francuskinja.