Sexy

Genijalno ili previše? Djevojke Playboyevoj zečici plaćaju da provjeri vjernost njihovih izabranika

Playboy vjernost
Playboy vjernost Instagram
\\folder\galerija Galerija Playboy vjernost Playboy vjernost Foto: Instagram Caroline Lekker 15 (Izvor – Instagram) Caroline Lekker 15 (Izvor – Instagram) Foto: Folder.hr Caroline Lekker 14 (Izvor – Instagram) Caroline Lekker 14 (Izvor – Instagram) Foto: Folder.hr +12 Caroline Lekker 13 (Izvor – Instagram) Galerija
Dečki, ne dajte se upecati! Ili… Budite vjerni? Može i tako.

Carolina Lekker, koja živi u Barceloni, objasnila je da je ženama naplaćivala i do 1400 funti kako bi im pomogla u detektiranju nevjere. Tvrdi da je shema isplativa iako vraća novac svakoj ženi čiji se partner odbije sastati s njom.

Carolina je ispričala kako testira potencijalno nevjerne muškarce. Kontaktira ih na Instagramu i čeka njihov odgovor. Ako oni odgovore, nastavlja razgovarati dok razgovor ne postane nešto “ozbiljniji“.

Kada se nakon intenzivnije komunikacije poželi sastati s njom, ona dobije novac, a jadni naivčina pada na testu lojalnosti i vjerojatno dobije nogu od dotadašnje djevojke. Kako će joj sada teći posao kada je otkrila svoju tajnu?

Carolina, koja se nedavno pojavila na naslovnici Playboya Afrika, objasnila je da vraća honorar ako muškarac ne popusti njezinom zahtjevu za neobaveznim susretom. Tvrdi kako je do sada zaradila 7400 funti od ovakvog poslovnog modela. Zarađeni novac planira potrošiti na estetske operacije. E to se zove ulaganje u sebe.

U nadi da će postići najskuplje tijelo na Instagramu, Carolina je već potrošila 110.000 funti na plastične operacije uključujući četiri rinoplastike nosa. Manekenka, koja je također imala liposukciju i usklađivanje lica, tvrdi da za ovakve ciljeve vrijedi podnijeti bol nakon operacije. Mislite li vi da ta bol vrijedi?

Sve fotografije su preuzete s Instagrama.