Iskoristila je atribute

Glumica poznate serije „The Sopranos„ otkrila kako ju je spasio račun na OnlyFansu

Drea de Matteo pred ogledalom
Drea de Matteo pred ogledalom Foto: dreadematteo/Instagram
Glumica Drea de Matteo, iz TV serije The Sopranos, snašla se kako ne bi ostala bez krova nad glavom

Zbog popularnosti serije i titule „Najbolje TV emisije svih vremena“, koju joj je dodijelio Rolling Stone 2022., pomislili biste kako se glumci popularne serije „The Sopranos“ valjaju u novcu.

 


S tim se ne slaže glumica Drea de Matteo, koja je priznala kako je na računu prošle godine imala samo 10 dolara, nakon što ju je opustošio rastući dug hipoteke, prije nego što se pridružila OnlyFansu i preokrenula svoj život.

 
Kako nam prenosi LADBible, de Matteo je otkrila što ju je potaknulo da se odluči prijaviti na stranicu sa sadržajem za odrasle, posebno nakon što je prethodno inzistirala da to nije za nju.

 


Objasnila je da je potpisala ugovor o privremenoj odgodi otplate kreditu, kako bi joj pomogla otplatiti hipotekarni dug dok je njezin glumački posao presušivao, ali naposljetku si nije mogla priuštiti otplatu dugova i bila je na rubu gubitka krova nad glavom, sve dok nije pokrenula svoju platformu za odrasle.

 


Nevjerojatno, de Matteo je rekla da je izašla iz minusa u samo pet minuta nakon što je postavila svoje prve objave na OnlyFans. De Matteo je otkrila da je u početku planirala pokrenuti podcast na OnlyFansu sa svojim partnerom, članom benda All Them Witches, Robbyjem Staeblerom, ali ta je ideja propala kada je shvatila svoj potencijal.

Dodala je kako se sada osjeća dobro i ponosna je na svoj lukrativni posao, a kritičarima je poručila „Svatko tko me želi osuditi i poniziti, neka izvoli. Samo se nadam da se nikada nećete naći u poziciji u kojoj sam ja bila da brinem o dvoje male djece.“.