Sexy

Holivudska ljepotica u pedesetima ponovno postala globalni seks simbol zahvaljujući jednoj odluci!

Marisa Tomei
Marisa Tomei Instagram Screenshot (edit)
\\folder\galerija Galerija Marisa Tomei Marisa Tomei Foto: Instagram Screenshot (edit) Aunt May 2 Aunt May 2 Foto: Instagram Screenshot Marisa Tomei 5 Marisa Tomei 5 Foto: Instagram Screenshot +8 Marisa u Moj rođak Vinnie Galerija
Marisa Tomei je oduvijek imala zvjezdanu kvalitetu, ali nikad nije bila na naslovnicama tabloida kao većina holivudskih zvijezda s A-liste. U posljednje vrijeme joj se karijera revitalizirala, a ima i vjerojatno više fanova nego ikad zahvaljujući jednom jedinom poslovnom potezu.

Stekla je nove fanove nakon što se pristala pojaviti u filmu baziranom na kultnom stripu. Ta odluka joj je promijenila tijek karijere, a sigurno i stanje na bankovnom računu. Postala je “aunt May”. U svemiru gdje je Tom Holland Spider-Man, ona mu je valjda teta – jer koliko smo skužili, ne postoji stric Ben (u tom slučaju bi mu bila strina).

Marisa Tomei je u jednom intervjuu rekla kako je htjela da May ima majčinsku stranu, ali da i dalje namjerava biti poželjna. I to se vidjelo i osjetilo. Marisa Tomei je nakon pojavljivanja u MCU-ju još jednom u svojoj karijeri postala seks simbol. Internet su preplavili hashtagovi #SexyAuntMay, neki strip znalci su tvrdili da May mora biti starija i imati sijedu kosu, ali većina ljudi je itekako odobrila izbor Marise za ovu ulogu. Posebno nas je oduševila svojom ulogom u posljednjem Spideyju – No Way Home u kojoj je pokazala sve strane svoje ličnosti i probudila je u nama osjećaje za koje nismo znali da postoje.

Zašto Marisa izgleda nevjerojatno u svojim pedesetima? Pazi što stavlja u svoje tijelo. Meditira, bavi se vježbama s tjelesnom snagom, jogom, a ide i na planinarenje. Osim toga – veliki je fan infracrvenih sauna. Glumit ćemo da znamo što je to.

O Marisi znamo puno – osvojila je i Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu My Cousin Vinnie, a nominirana je još dva puta – za ulogu u filmu In the Bedroom te kasnije za ulogu striptizete u filmu The Wrestler, labuđem pjevu Mickeyja Rourkea. Imao je Mickey još filmova poslije, ali ovo će mu zauvijek biti highlight kasnijeg dijela karijere. Za razliku od Marise – ona ipak ne planira stati.

Fotografije su preuzete s Instagrama.