Sexy

Influencerica otkrila SVE! Njezine fotografije su savršene, ali i namještene. Podijelila je kako stvarno izgleda

Georgie Clarke
Georgie Clarke Instagram
\\folder\galerija Galerija Georgie Clarke Georgie Clarke Foto: Instagram Georgie Clarke (Izvor-Instagram) 14 Georgie Clarke (Izvor-Instagram) 14 Foto: Folder.hr Georgie Clarke (Izvor-Instagram) 13 Georgie Clarke (Izvor-Instagram) 13 Foto: Folder.hr +11 Georgie Clarke (Izvor-Instagram) 12 Galerija
Otvoriš Instagram, skrolneš par puta, vidiš kako svi izgledaju savršeno, svi su u legendarnoj formi spremni za snimanje novog nastavka Expendablesa ili Baywatcha. Nabiješ si komplekse, ali nećeš nabiti mobitel jer ipak košta, k tome je i jedini uvid u svijet savršenih ljudi koji ti služe kao inspiracija za preokret u životu. Bar to si govoriš. Jednom ćeš i ti tako izgledati.

Pazi vamo. Ne moraš. Osim što ti influenceri ne izgledaju savršeno tijekom cijele godine nego se nafotkavaju u onih par mjeseci kada gladuju i zbog izgladnjelosti su bijesni na cijeli svijet, savladali su i fotografske vještine kako bi nastavili obmanjivati narod i odašiljati savršenu sliku u svijet kablovima i bežičnim mrežama.

Fitness influencerica Georgie Clarke je podijelila sa svijetom kako izgleda u stvarnosti. U seriji postova je postavila sliku izabranu za Instagram s fotografijom koju bi većina influencera odmah izbrisala. I na svakoj fotografiji je predivna, ako imaš ikakvih prigovora – imaš i problem.

Fotografije su preuzete s Instagrama @georgie.clarke

Jasno nam je da je ovaj potez također sadržaj koji služi za popularizaciju određenih ljudi, ali nam je draže jer ima uporište u stvarnosti i pokazuje nam ono što inače ne vidimo pa i zaboravimo da postoji.

“Odgađaš li nekad kupnju odjeće za plažu jer znaš da nećeš izgledati kao Instagram modeli koji ju nose? E pa znaš što? Čak ni modeli ne izgledaju tako u stvarnom životu!”

“Pomno izabrana poza, prilagođen kut, strateško osvjetljenje, napeto tijelo koje je potom poboljšano i dotjerano u aplikacijama za uređivanje fotografija… To nije stvarnost, dame, prestanite se uspoređivati.”

Georgie je podijelila sa svijetom kako je sve na našim tijelima savršeno normalno – celulit, jamice, ožiljci, strije, nabori na koži… Svi ih imamo.

Bravo, Georgie, kada bi barem svi bili ovako osvježavajuće iskreni!