Sexy

Influencerica skuhala i pojela dio vlastitog koljena — uz umak bolognese

Paula Gonu influencerica
Paula Gonu influencerica Instagram/Tik Tok Screenshot
\\folder\galerija Galerija Paula Gonu influencerica Paula Gonu influencerica Foto: Instagram/Tik Tok Screenshot https://www.instagram.com/p/CsBizsXt7qp/ https://www.instagram.com/p/CsBizsXt7qp/ Foto: Instagram Screenshot https://www.instagram.com/p/CsBizsXt7qp/ https://www.instagram.com/p/CsBizsXt7qp/ Foto: Instagram Screenshot +15 https://www.instagram.com/p/CsBizsXt7qp/ Galerija
Ako ste kliknuli, zanima vas ova luda vijest.

Paula Gonu je španjolska influencerica koje je donedavno bila uključena u žensku nogometnu ligu koje je čelnik Gerard Pique. Ta liga „novog nogometa” je priča za neki drugi put, ali Gonu nas je šokirala svojim prehrambenim navikama.

U intervjuu s Club 113 podcastom je rekla kako je pod lokalnom anestezijom gledala kako joj kirurg operira koljeno. Ne direktno već na ekranu. Što nam je i dalje previše. Nakon što je kirurg završio s operacijom, pitao ju je želi li zadržati dio meniskusa koji je uklonjen.

Nismo znali da je to običaj, a možda je ona samo jako bogata pa se operira po privatnim operacijskim salama. Dio hrskavice je stavljen u malenu bočicu ispunjenu alkoholom koji je trebao pomoći očuvati hrskavicu.

Tadašnjem dečku je rekla kako ona želi i mora pojesti hrskavicu, kako ju mora opet staviti u svoje tijelo.

Napravila je umak bolognese, dodala je i hrskavicu te je sve to pojela.

Prošle godine je već podijelila tu priču na svom TikToku, ali zbog ovog razgovora na podcastu je ova priča opet dobila…khm… noge.

@paulagonuno me dio poderes

♬ sonido original – Paulagonu

Španjolski mediji su ovo dočekali na nož, a njen postupak su izjednačili s kanibalizmom.

Gizmodo prenosi kako je dr. Oren Gottfried, profesor medicine na sveučilištu Duke izjavio kako ovo nije kanibalizam.

„Mislim kako motivacija nije želja za jedenjem ljudskog mesa već primanje jedinstvenih zdravstvenih benefita ili barem publiciteta.”

Influencerica žedna publiciteta? No way, Jose!

Bilo koje uklonjeno tkivo je biološka tvar te se mora tretirati kao biološki otpad. Njezin postupak nije siguran, ali evo — još uvijek je živa i zdrava. Bar se tako čini ako joj pogledamo Instač.