Sexy

Ivana Knoll dobila opasnu konkurenciju. Pogledajte ovu vatrenu navijačicu

Claudia
Claudia Instagram
\\folder\galerija Galerija Claudia Claudia Foto: Instagram Claudie Rivier Claudie Rivier Foto: Instagram screenshot Claudie Rivier Claudie Rivier Foto: Instagram screenshot +8 Claudie Rivier Galerija
Hrvatska reprezentacija u Kataru niže fantastične rezultate, iako uz ne baš veliku potporu naših navijača iz svima poznatih razloga. Ipak u periodima između naših utakmica, dok slavimo i rekapituliramo dojmove, često se pojavljuju vijesti kako naše navijačice mame poglede diljem Dohe.

Ivana Knoll tako je i sama postala svojevrsna atrakcija u Kataru, a sada je dobila i konkurenciju u vidu Claudie Rivier. Ona na svome Instagram profilu ima više od 600 tisuća pratitelja, a poznata je po objavljivanju vrlo provokativnih fotografija.

Otkako je počeo Mundijal očito je i nju zahvatila navijačka atmosfera pa je tako objavila nekoliko slika u donjem rublju sa poznatim hrvatskim uzorkom na „kockice”. Posljednja njena fotografija objavljena je prije pobjede nad Brazilom i prikazuje je kao anđela koji gleda našu reprezentaciju. Nadamo se da će nastaviti u istom tonu te i prije utakmice sa Argentinom objaviti još pokoju fotografiju. Nije nama do fotki, nego smo stvarno praznovjerni.

Izvor fotografija: Instagram @claudiarivier