Sexy

Muškarac tetovirao ime OnlyFans modela u zamjenu za doživotnu pretplatu

only fans model minki minna i mladić koji si je tetovirao njeno ime
only fans model minki minna i mladić koji si je tetovirao njeno ime Foto: TikTokscreenshot/@minki_minna
Obožavatelji će svašta napraviti za svoje omiljene poznate ličnosti, no jedan je mladić sve to ipak podigao na višu razinu. Tetovirao si je ime kreatorice sadržaja na OnlyFansu, a to je napravio u zamjenu za besplatnu doživotnu pretplatu na njezin kanal.

Influencerica Minki Minna u, sada već viralnom, videu objasnila je kako je mladiću obećala doživotnu pretplatu na njezin OnlyFans ako si tetovira njezino ime. Minki je video podijelila sa 16.000 pratitelja, a rekla je kako ga je tek upoznala, a 20 minuta kasnije, on je bio spreman tetovirati se kako bi dokazao svoju predanost.

@minki_minna This was a wild morning #fyp #trending #madmonday #viral #viraltiktok #tattoo #omg #foryou ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

„Ovaj tip, kojeg sam upoznala prije 20 minuta, tetovirat će si moje ime na zapešće ako mu dam doživotnu pretplatu na moj OF“ napisala je u opisu videa.

Video koji je pregledan više od 30.000 puta šokirao je publiku, a komentari ispod videa su odlični. Jedan je korisnik napisao „To će biti sjajno za objasniti svim budućim djevojkama“, a najbolji komentar je ponudio gledatelj kad je savjetovao „Sada treba kupiti psa ili mačku i nazvati ga Minki.“. Njegov je savjet zapravo odličan, ostatak svijeta neće znati da si to napravio jer si perverznjak, već će misliti da si draga osoba kojoj je stalo do životinja.

Znamo da je tetoviranje imena partnera i dragih osoba uvijek riskantno, jer iako će te tetovaža pratiti cijeli život, oni možda neće. Šalu na stranu, ljudi su danas tetovirali i puno gore stvari, sjetite se samo tetovaže Dennisa Rodmana, ali on je u ovoj prići bogatiji za iskustvo i pretplatu na OnlyFans, stoga tko smo mi da mu sudimo.