Sexy

Najpoznatija voditeljica vremenske prognoze pokazala izazovan kostim za Noć vještica

Yanet Garcia naslovna
Yanet Garcia naslovna Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Yanet Garcia naslovna Yanet Garcia naslovna Foto: Instagram Screenshot Yanet Garcia ( Izvor – Instagram) 5 Yanet Garcia ( Izvor – Instagram) 5 Foto: Folder.hr Yanet Garcia ( Izvor – Instagram) 6 Yanet Garcia ( Izvor – Instagram) 6 Foto: Folder.hr +4 Yanet Garcia (Izvor – Instagram) 7 Galerija
Noć vještica je vrijeme kada se svi možemo pretvoriti u nešto što hoćemo i barem na taj jedan dan izgledati drugačije. Mnoge zvijezde podijelile su sa svojim fanovima u što su se maskirale ove godine, a isto je učinila i Yanet Garcia.

Ime koje vam možda ne znači mnogo, no sigurni smo da ste svi vidjeli slike ove meksičke voditeljice vremenske prognoze. Ona je svojih gotovo 15 milijuna pratitelja odlučila počastiti slikama u kostimu za Noć vještica.

Ona se maskirala u Playboyevu zečicu i sve ostavila bez daha. Sliku u crnom čipkastom kostimu lajkalo je više od pola miliona ljudi.

Garcia se u potpunosti bacila u posao modela, ali se ne srami svoje prošle karijere kao očaravajuća meteorologinja. Njezinu TV prognozu recenzirao je i popularni Ozzy Man, a izvorna verzija videa prikupila je više od 50 milijuna pregleda.