Sexy

Nekima je ovo vječni misterij: kako zadovoljiti ženu i pružiti joj seks koji će pamtiti?

Kako pružiti ženama užitak
Kako pružiti ženama užitak Foto: Shutterstock
Men’s Health je dao nekoliko savjeta za muškarce koji žele zadovoljiti svoju bolju polovicu tijekom cijelog dana, a da seks na kraju bude samo šlag!

Nepresušna tema koja zanima svakog muškarca je upravo ova o kojoj smo napisali nekoliko suvislih rečenica. Žene također vole baciti oko kako bi provjerile drže li nam teze, koje ćemo u nastavku navesti, vodu.

Sexting
Tipkanje seksi stvari tijekom dana uvijek će izmamiti poseban osmijeh vaše partnerice, recite joj što biste joj radili dok je na poslu ili što ćete joj raditi kada se vidite, a njezina hot fotka će dodatno rasplamsati i vaš dan – sexting samo može doprinijeti većoj strasti u krevetu kada se, na kraju dana, nađete oči u oči.

Kako pružiti ženama užitak Sexting Foto: Shutterstock

Led, svijeće, ulje…
Igranje s ledom, masaža uljem dok svijeće onako minimalno rasplamsavaju vaše vidno polje, to će vrlo vjerojatno biti pobjeda koju će vam priopćiti orgazam vaše partnerice. Igrajte se s temperaturom na ove načine, sigurno nećete pogriješiti!

Igra pod tušem
Seks scene pod tušem su uvijek bile poseban melem za oči, zašto ne biste to češće prakticirali? Mokra tijela posebno stimuliraju strast između dvoje ljudi, bilo u jacuzziju, kadi, u tušu ili na divljoj plaži. Budite spontani i prepustite se strastima…

Kako pružiti ženama užitak Igra pod tušem Foto: Shutterstock

Zaplešite
S ovim nikako ne možete pogriješiti, pa i ako ste užasan plesač. Spontano zaplešite oko vaše partnerice i suptilno joj skidajte odjeću, skidanje je uvijek najbolje ako ide polako – zato samo strpljivo. Ako ste grozan plesač nemojte da vas to obeshrabri jer, zapamtite, žene obožavaju mušku smotanost u tom području. Ako ste vrhunski plesač, oduševit ćete i izluditi ljepši spol. Na kraju krajeva, ono što se najviše cijeni je trud koji će se, nakon seksi plesa, garantirano isplatiti.

Kako pružiti ženama užitak Plesni par Foto: Shutterstock

Bili smo fini, a sada…
Činjenica je da žene obožavaju biti oralno zadovoljene, u tom području se ne štedite. Ako žena nije dobro pripremljena za seks, vama će možda i tad biti dobro, ali vaša ljepotica će ostati bez orgazma. Proučavajte njezino tijelo, igrajte se prstima, jezikom… Kada smo kod jezika, tu ne možemo ne spomenuti tehniku broja 8 koja isprobano djeluje! Nakon toga nemojte zaboraviti da u svoj zadatak zadovoljavanja svoje ženke možete dodati i vibrator ili različite seks igračke.

Kako pružiti ženama užitak Igre u krevetu Foto: Shutterstock

Prije svega važno je da pratite potrebe vaše partnerice, pitate je što želi i posvetite joj se u potpunosti. Rezultat svega toga će biti ono što je jače od orgazma, a to je zadovoljstvo koje imate kada shvatite da ste „izludjeli“ vašu partnericu i da ona želi još!