Sexy

Odlučila je da želi obline poput Pamele Anderson nakon jedne epizode serije Pam & Tommy

Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Youtube Screenshot / Instagram
Pamela Anderson je vjerojatno najbliže što smo dobili ljudskoj barbiki na malim ekranima, a sada je jedna žena odlučila da želi biti upravo kao i ona. Marcela Iglesias potrošila je 60 tisuća funti na zahvate koji uključuju botoks, filere i liposukcije. Marcelina opsesija sa Barbie počela je kada joj je mama odbila kupiti Barbie lutku u Buenos Airesu u Argentini gdje je živjela, što je samo potaknulo njezinu fiksaciju.

Nedavno je doživjela promjenu mišljenja u vezi sa svojom transformacijom inspiriranom Barbie, pa je sada usmjerila svoju fiksaciju na zvijezdu Baywatcha, Pamelu Anderson.

Nakon što je pogledala Huluovu hit seriju Pam & Tommy, Marcela je osjetila inspiraciju da ide pod nož kako bi replicirala Pameline obline. Kako kaže samoproglašena kraljica Hollywooda, došlo je vrijeme da ispuni svoju fantaziju i ugradi si silikonske grudi.

Marcela ne samo da teži tjelesnoj sličnosti sa Pamelom, već i pokušava replicirati njezin moral i etiku. Baš kao i Pamela, Marcela Iglesias je velika aktivistica za životinje i vegetarijanka.

Unatoč tome što je prethodno bila podvrgnuta minimalno invazivnim zahvatima, tvrdi da do sada nikada nije išla pod nož. Marcelina potraga za održavanjem mladenačke i zdrave tjelesne građe dovela ju je do zanimljivih zahvata. 2018. godine platila je 2 tisuće funti za dizanje stražnjice u kojoj su joj liječnici ubrizgali 100 kolagenskih niti.

Možeš ti napraviti sve operacije svijeta, ali jedna je Pamela Anderson, TV ljepotica uz koju smo odrasli.