Sexy

OnlyFans model priznala kako je zaradila svoju staru godišnju plaću u samo dva dana od pridruživanja platformi

OnlyFans model Isla Moon kako pozira u prirodi
OnlyFans model Isla Moon kako pozira u prirodi Foto: Instagramscreenshot/@wilderness.isla/Canva
Model Isla Moon odlučila je otvoriti račun na platformi za dijeljenje eksplicitnog sadržaja, OnlyFans. To je odlučila kako bi spojila kraj s krajem, a nije ni slutila kako će se cijela situacija razviti.

Isla je bila studentica dodiplomskog studija psihologije i neuroznanosti, a tijekom studija je radila kao honorarna koordinatorica laboratorija i asistentica. Kao nova znanstvenica s nadom da će doktorirati, njezin posao u laboratoriju nije bio dobro plaćen, a Isla je znala da mora pronaći još jedan izvor zarade. Također je bila u studentskom dugu od 10.000 dolara.

U razovoru za UNILad, Isla je objasnila kako se odlučila na cijeli pothvat. „Morala sam raditi u laboratoriju dok sam završavala dodiplomski studij. Osim toga, imala sam još jedan posao jer sam morala od nečega živjeti.“.

Financijske muke otvorile su joj ideju otvaranja računa na OnlyFansu, a dijeleći sadržaj na Instagramu i TikToku, Isla je tada doživjela ono što je opisala kao „dva dana koja su joj promijenila život“..

„Radila sam malo na TikToku i novac je tu i tamo dolazio, ali nedovoljno da bih promijenila karijeru“, prisjetila se. „Onda sam postala viralna jednim TikTokom koji je potpuno eksplodirao. U rasponu od dva dana zaradila sam svoj godišnji prihod od rada u laboratoriju.“.

Isla je u laboratoriju zarađivala samo 11 do 12 000 dolara godišnje. Otkako se posvetila OnlyFansu, zaradila je nevjerojatnih 5 milijuna dolara. Također se može pohvaliti sa 195.000 pratitelja na Instagramu, 1,7 milijuna na TikToku i preko 265.000 pretplatnika na OnlyFans.

U svjetlu njezinog kontinuiranog uspjeha, Isla kaže kako još uvijek nije svjesna karijere. Objasnila je „Stalno si govorim da ću, kad budem imala 60 godina, shvatiti koliko je ovo ludo.“. Isla ima velike planove za novac koji je dosad zaradila i rekla je kako OnlyFans vidim samo kao priliku za zaradu i zaključila je kako je planira uložiti novac u poslovne prilike kako bih proširila svoju izvor zarade. „Moja je odluka u 2024. stvoriti više poslovnih prilika i učiniti da mi se uloženi novac vraća s prihodom.“.