Sexy

Ova ljepotica je bila vrhunska sportašica, ali se odlučila baviti unosnijim poslom

Cyd Rose
Cyd Rose Instagram
\\folder\galerija Galerija Cyd Rose Cyd Rose Foto: Instagram Cyd Rose 18( Foto – Instagram @cydrrose) Cyd Rose 18( Foto – Instagram @cydrrose) Foto: Folder.hr Cyd Rose 17( Foto – Instagram @cydrrose) Cyd Rose 17( Foto – Instagram @cydrrose) Foto: Folder.hr +15 Cyd Rose 16( Foto – Instagram @cydrrose) Galerija
Ova 27-godišnja ljepotica je nekoć bila heptatletičarka. Nismo ni mi znali za taj pojam dok nismo saznali za Cydney Moreau, a sad znamo što znači. Natjecala se u sedam atletskih disciplina – skoku u vis, skoku u dalj, bacanju kladiva, bacanju koplja, utrkama na 200 i 400 metara te utrkama s preponama. Natjecala se u najvišem sveučilišnom rangu dok je pohađala sveučilište u Louisiani, ali danas je model te Instagram zvijezda. Prati ju 1.2 milijuna ljudi, tvrdi kako promovira brandove u koje vjeruje – od Adidasa do Fashion Nove. Možda nećemo kupiti ništa, ali ju mi također slijedimo. Skriva se iza aliasa @cydrrose, a redovito dijeli i fitness sadržaje.

View this post on Instagram

A post shared by Cydney Moreau (@cydrrose)

“Uživam u fotografiranju i pomažem brandovima da rastu. Ulažem puno truda i rada, a ne sjedim za stolom sa nekim šefom. Sama sam svoj šef. Moraš ostati motiviran i buditi se svako jutro, stisnuti i nastaviti dalje.”

Prvi posao modela je odradila za Adidas, što joj je bila prekretnica u životu. Tada je odlučila da je to nešto s čime se želi baviti.

Lansirala je i svoju fitness aplikaciju kroz koju dijeli svoje vježbe i “pokušava inspirirati druge kako bi bili najbolja verzija sebe.” Ono što se nama posebno sviđa je – luda je za tenisicama. I bikinijima.

Fotografije su preuzete s Instagrama @cydrrose.