Sexy

Poslodavci su pronašli njezin OnlyFans! Učiteljica dobila otkaz pa se osvetila na najbolji način

Juree naslovna onlyfans
Juree naslovna onlyfans Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Juree naslovna onlyfans Juree naslovna onlyfans Foto: Instagram Screenshot https://www.instagram.com/p/Cnh3AxuPmtR/ https://www.instagram.com/p/Cnh3AxuPmtR/ Foto: Folder.hr https://www.instagram.com/p/CnLXVV_s5XG/ https://www.instagram.com/p/CnLXVV_s5XG/ Foto: Folder.hr +23 https://www.instagram.com/p/Cm5PNxTMxW5/ Galerija
Zamislite sljedeći scenarij. Klinac ste, skrolate OnlyFansom i odjednom… Evo je! Vaša omiljena učiteljica. Unutar vas se odvija prava borba (osim one očite). Podijeliti s prijateljima svoj pronalazak ili ne? Neizbježno je, kad tad će se saznati.

Ovo nije scenarij koji je Saru Jurree stajao posla, ali Internet je živo mjesto gdje ništa ne može ostati tajna.

Sarah Juree je 41-godišnja učiteljica u Indiani koja je djecu podučavala o mogućnostima u različitim STEM karijerama, ali je i samohrana majka koja je žonglirala s još pet „poslića” sa strane kako bi mogla prehraniti obitelj. Cijeli dan bi radila, prvo ovaj učiteljski dio, a zatim jednu od svojih pet gaža koje su uključivale vođenje grupnih treninga, nutricionizam, instrukcije za djecu, izbjeljivanje zubi te dizajniranje majica i šalica. Zvuči naporno.

Jednog dana se sve promijenilo kada joj je jedna prijateljica rekla kako je u prvom mjesecu na OnlyFansu zaradila 10 tisuća dolara. Sarah je odlučila isto. Tek je započela sa šestom gažom sa strane, ali su u samo par dana slike pronašle svoj put do njenog poslodavca. Dvadesetogodišnja karijera je postala prošlost.

Na učiteljskom poslu je zarađivala 55 tisuća dolara godišnje, a u šest mjeseci na OnlyFansu je zaradila preko 58 tisuća dolara. Čistom matematikom, čovjek bi rekao da se isplati. I ujedno da je ovo najbolja moguća osveta koju je mogla izvesti. Zapravo su joj bivši poslodavci napravili uslugu.

Kako bi povećala zaradu, odlučila je izabrati fantazije svojih klijenata. K tome jednu od najčešćih, a i sebi bliskih. Velik broj fanova ima fantazije o učiteljicama, Sarah to iskorištava. Da svi budu sretni. Svaki fan plaća 10 dolara mjesečno.