Ako je namjerno tražila pažnju, bilo je uspješno (FOTO: YouTube/Screenshot)
Ako je namjerno tražila pažnju, bilo je uspješno (FOTO: YouTube/Screenshot)

Uniforma zaštitarke bila je toliko kratka da je i pri najmanjem saginjanju stvarala probleme.


Ne nedavno priređenoj Svjetskoj izložbi sigurnosne opreme u Seulu (SECON2018) jedan je štand osobito privlačio posjetitelje. Povod tome bila je preslatka hostesa u minici koja je, namjerno ili slučajno, zaboravila toga jutra odjenuti gaćice.

Vezani članci Nezgoda Bilo bi komično da nije užasno: Video o sigurnosti na radu prikazuje neke od najgorih nesreća koje smo vidjeli Anna Kanyuk (Foto: Screenshot) Nije dobro oponašati modele s Instagrama, a ova mama to je naučila na svojoj koži

Kako se djevojka saginjala, tako je posjetiteljima otkrivala detalje koje možda doista nije htjela, a što joj sve te silne kamere kojima je bila okružena nisu oprostile.

Jedan od videa škakljivoga sadržaja na YouTubeu je tijekom vikenda prikupio gotovo milijun pregleda, uz krivo navedeni podatak da je djevojka inače djelatnica u zračnoj luci u Bangkoku.

Lee Hyoyeong, kako se dama zapravo zove, s Tajlandom nema nikakve veze, a kakvu je to minicu na sebi nosila, pogledajte u snimci koju ipak nije bilo potrebno cenzurirati.

Kolegica na štandu nije počinila istu grešku i zaboravila donje rublje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju