Sexy

Šokovi! Bizarne priče s Tindera koje ne biste poželjeli ni neprijatelju

Tinder spoj
Tinder spoj Foto: Shutterstock
Tinder aplikacija preuzela je dating svijet, osobito sad za vrijeme pandemije. Ljudi su željni nježnosti, tople riječi, (na kraju krajeva) upoznavanja te spontanih „one night standova“. Logiraš se, napišeš koju suvislu riječ o sebi, postaviš najbolje fotke i avantura može početi. Swipe lijevo, swipe desno i tako cijeli dan! Ako se nekom i svidiš, to postane kratka sreća dana. Jeste li ikada bili na nekom slijepom spoju putem Tindera? Koja su vaša iskustva? Netko se pomoću Tindera oženio, a netko je prošao horor!

Tinder pokušaji i promašaji!

Korisnik Tindera dopisivao se mjesec dana s djevojkom koja mu je ful odgovarala. Imala je brutalne obline, bila je nevjerojatno lijepa i zabavna. Kada su napokon dogovorili spoj u jednom kafiću, uvjerio se da je žena još bolja nego na fotografiji. Nije mogao vjerovati! Nakon nekoliko čašica previše, otišli su u njezin stan (na njezinu inicijativu). Skinula se u sexy donje rublje i počela ga zavoditi, i dalje nije mogao vjerovati, mislio je da sanja. No, nakon toga je ona posegla za psećom konzervom i tjerala ga je da ju hrani s tim dok ona kleči gola i „sluša ga“. Raspad sistema, prekinuo je sve odnose s tom ženom i nestao bez traga. Zeznuto!

Tinder spoj Tinder spoj Foto: Shutterstock

Korisnica Tindera tražila je „one night stand“, imala je nekoliko spojeva, seksala se i htjela je još. Međutim, s jednim tipom se dopisivala dva tjedna neprestano, on nikako nije mogao naći slobodan dan da se nađu. Iako je znao njezine intencije, odugovlačio je. Njoj je to bilo neobično, a kome ne bi… I nakon sto godina dopisivanja, napokon su se našli. Lik je bio uglađen i fin, bez zamjerke. Nakon nekoliko čašica otišli su u njezin stan i ona je počela sa zavođenjem, on je pristao. Kada je trebalo doći do seksa, lik je stao i rekao da misli da će mu ona prenijet hrpu spolnih bolesti. Da bi stvar bila još bolja, ona mu je rekla da ima kondom. Lik ju je pogledao i rekao da svejedno ne želi jer spolne bolesti nemaju razvijenu svijest o tome što je kondom i da ga Bog neprestano gleda. Okeeeej…

Tinder spoj Tinder spoj Foto: Shutterstock

Jedan korisnik Tindera dopisivao se sa zanosnom plavušom koja ga je osvojila izgledom i vrckavošću, dijelili su iste fore i interese. Pomislio je da je ona „ona prava“! Došlo je vrijeme dogovora za spoj, pristala je bez oklijevanja. Kada su se našli u obližnjem baru, nije mogao vjerovati što je vidio. Zanosna plavuša došla je s kolicima u kojima je bio bebač, imala je podrapanu kratku suknju i ruke pune rana, lice joj je bilo naborano i oronulo. Bio je pristojan pa joj je dao šansu, čisto da sazna njezinu životnu priču. Žena je nedavno rodila, puštena je iz bolnice s djetetom koje će joj uskoro oduzeti jer nema kako brinuti o njemu i preko Tindera je tražila muškarca koji bi joj pomogao da zadrži tog malog, slatkog bebača. Lik je platio ženi piće, kupio djetetu hranu i nikad je više nije vidio.

via GIPHY

Korisnica Tindera matchala se s likom koji je bio fitness stijena! Ona je također brijala na teretanu i zdrav život, učinilo joj se kao da bi to stvarno moglo funkcionirati. Iako je isprva odbijala instalirati Tinder, popustila je i upustila se u avanturu koju neće tako lako zaboraviti. Naime, nekoliko dana se aktivno dopisivala s tipom koji je izgledao kao Apolon, bio je simpatičan, susretljiv i pažljiv. Napokon su dogovorili spoj! Na putu prema restoranu, dobila je njegovu poruku da joj je naručio fitness salatu i limunadu. Čini se da je ženama to odmah „red flag“. Nadalje, kada su se upoznali u restoranu, sve se činilo divno. No, idila se pretvorila u kalvariju, lik je svako malo zvao konobara i psovao ga, derao se na osoblje da su dodali previše soli u hranu, tražio je ispriku kuhara i povrat novca. Kasnije kad su izašli iz restorana, fitness stijena joj je rekla da idu u teretanu gdje će odraditi trening jer on ne može biti na spoju s curom koja ne može napraviti barem 20 zgibova, naravno cura se okrenula i otišla. Očito ima svakakvih likova, definitivno smo na strani ove cure!

via GIPHY