Sexy

Sretan! Carmen Electra je proslavila pedesetu viralnim videom u kojem pleše u bikiniju

Carmen Electra naslovna
Carmen Electra naslovna Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Carmen Electra naslovna Carmen Electra naslovna Foto: Instagram Screenshot Carmen Electra 9 Carmen Electra 9 Foto: Folder.hr Carmen Electra 8 Carmen Electra 8 Foto: Folder.hr +8 Carmen Electra 10 Galerija
Carmen Electra je prije nekoliko dana proslavila svoj pedeseti rođendan, a u znak proslave je podijelila svoju nevjerojatnu figuru na svom Instagram profilu, s odmora u Palm Springsu. Uopće nas ne čudi da je njezina objava snimljena krumpirom (ipak sad ima 50 godina), a isto tako nas ne čudi da ima gotovo 200 tisuća pregleda.

Možda nije toliko poznato, ali Carmen je karijeru započela kao pjevačica. Preselila se u Minneapolis, tamo je upoznala Princea, a on joj je producirao prvi studijski album. Čovjek uči dok je živ!

Počela je pozirati za časopise par godina kasnije, najzapaženija je bila (naravno) u Playboyju, a 1997. godine je i dobila ulogu u Baywatchu. Sve otad je povijest. Uslijedili su filmovi, plesni angažmani, kratki brak s Dennisom Rodmanom…

Legendarna Carmen slavi pedeseti, a mi ju jako želimo vidjeti u nekom visokobudžetnom filmu. Možda bi ju Tarantino mogao ubaciti u neki novi film, njega od milja zovemo “oživljavač karijera”.