Sexy

Što Gigi Hadid ima u torbici? Nije još jedan GQ video

manekenka Gigi Hadid na odmoru
manekenka Gigi Hadid na odmoru Foto: Instagram screenshot
Američka manekenka Gigi Hadid uhićena je i kažnjena na Kajmanskim otocima zbog posjedovanja kanabisa.

28-godišnjakinja i njezina prijateljica privedene su nakon što im je pretražena prtljaga dok su, privatnim avionom, išle na odmor. Na sudu su priznale krivnju i platili novčanu kaznu, ali nije zabilježena osuđujuća presuda.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Predstavnik Hadid, prenosi BBC, rekao je da je marihuana kupljena legalno u New Yorku „s medicinskom dozvolom“. Dodao je „Također na Velikom Kajmanu od 2017. marihuana je legalna za medicinsku upotrebu Njezin dosje ostaje čist i uživala je u ostatku svog vremena na otoku“. BBC nam također prenosi kako su, prema Carinskoj i graničnoj kontroli Kajmanskih otoka, Hadid i njezina prijateljica Leah McCarthy uhićene zbog „uvoza marihuane i pribora koji se koristi za konzumaciju marihuane“. Dodali su kako je to bila mala količina, naizgled za osobnu potrošnju.

Odvedene su u pritvor i puštene uz jamčevinu, a par dana kasnije pojavile su se pred sudom na Kajmanskim otocima, gdje su kažnjene s 1000 kajmanskih dolara tj. 1200 američkih.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Uz spomenute probleme čini se da manekenka i dalje uživa na odmoru. „Sve je dobro, što se dobro završi“, poručila je u utorak svojim pratiteljima na Instagramu, objavivši fotografije s odmora na plaži.