Sexy

Streamerica i model Amouranth šokirala obožavatelje zarađenim iznosom ! Pogledajte koliko je zaradila prodajom eksplicitnog sadržaja

streamerica i model Amouranth kako pozira s osvojenom nagradom
streamerica i model Amouranth kako pozira s osvojenom nagradom Foto: Instagramscreenshot/@amouranthoffical
Twitch streamerica Amouranth nedavno je iznenadila svoje obožavatelje objavom ogromne zarade koju je ostvarila na platformi za dijeljenje eksplicitnog sadržaja OnlyFans.

Poznata kao Kaitlyn Siragusa izvan internetskog svijeta, stekla je popularnost zbog ASMR tema na live streamovima na Twitchu, postavši najpopularnija ženska streamerica na platformi 2021. Međutim, njezin put obilježile su brojne zabrane na Twitchu, ukupno njih sedam u trenutku pisanja ovog članka.

Prebacila je fokus na OnlyFans, Amouranth je navodno do sada zaradila značajnih 33 milijuna dolara na platformi do 2022. Prema najnovijim informacijama iz 2024., njezine zarade izgledaju kao da su se udvostručile, jer je objavljena slika zaslona na Twitteru prikazuje njezinu ukupnu zaradu od nevjerojatnih 57.058.995,18 dolara od 1. siječnja 2020. do 3. siječnja 2024. To je svrstava među najboljih 0,01 posto kreatora na platformi OnlyFans.

Obožavatelji su izrazili divljenje njezinom uspjehu, neki su komentirali njezino izvanredno postignuće, a drugi su usporedili njezine zarade s onima u igri GTA. Ostali su pohvalili njezinu predanost radu i uspjehu.

U članku se također spominje nedavni pothvat Amouranth u suradnji s poljskom pivovarom The Order of Yoni, kako bi proizveli pivo koristeći bakterije iz vagine. Proces izrade ovog piva uključuje prikupljanje briseva vagine modela, izolaciju, analizu bakterija te njihovo korištenje za proizvodnju mliječne kiseline za pivo, što navodno rezultira jedinstvenim okusnim notama.

Web stranica pivovare opisuje proizvod kao senzualno iskustvo obogaćeno raznim sastojcima te upotrebom mliječne kiseline iz bakterija vagine kako bi poboljšala iskustvo konzumacije, no vjerovat ćemo im na riječ.