Sexy

SULUDO: Kanye West se druži s djevojkom koja neodoljivo podsjeća na Kim Kardashian

Kanye Kim Chaney
Kanye Kim Chaney Foto: Instagram
Posljednjih tjedana pratili smo koliko se i kako Kanye pokušava umiliti svojoj bivšoj ženi, jednoj jedinoj, Kim Kardashian.

Zato je s Instagrama “otjerao” Petea Davidsona. Zato je, još dok je bio u vezi s Juliom Fox, javno obznanio kako želi “povratak na staro” sa svojom obitelji. Zato malo-malo objavljuje privatne poruke između njega i Kim. Zato napada način na koji Kim odgaja njihovu djecu.

Kim nije pokleknula pred ovim romantičnim gestama i za sada ne postoje naznake da će se vratiti Kanyeu.

Međutim, Kanye je našao rješenje i za taj problem u svom životu. Ako ne može imati originalnu Kim, onda će imati njezinu repliku – Chaney Jones.

S 24-godišnjim modelom Kanye se nateže već par tjedana, ali u pitanju nije ništa ozbiljno. Sve je to samo zabava.

Izgleda da su se smuvali ubrzo nakon prekida s Juliom Fox, koju se ovih dana trola po društvenim mrežama zbog njezinog čudnovatog izgovaranja naziva filma “Uncut Gems”.

Sada kada je i Fox dobila svojih 5 minuta slave zahvaljujući Kanyeu, idemo natrag na Chaney Jones.

Izvori potvrđuju da ga je kod Chaney privukla iznimna sličnost njegovoj ljubljenoj Kardashianki. Osim što imaju slične fizičke karakteristike, dvije dame naginju i određenome stilu oblačenja.

Chaney je prisustvovala Yeovu koncertu za “album” Donda 2 u Miamiju, gdje su zajedno obavili šoping u Balenciagi te gricnuli nešto usput.

Kim i dalje radi na rastavi, ali možda je to Kanyeu trenutno manje bitno jer pod rukom ima njezinu kopiju. Koliko će trajati ova zabava… ne znamo, ali vjerujemo da se čujemo uskoro s updateom.