Sexy

TikTokerica: „Prelijepa sam da radim, nema šanse da ustajem u 6 ujutro svaki dan”

lulu has fun naslovna
lulu has fun naslovna TikTok / IG
\\folder\galerija Galerija lulu has fun naslovna lulu has fun naslovna Foto: TikTok / IG https://www.instagram.com/p/CgNUdFkPqyI/ https://www.instagram.com/p/CgNUdFkPqyI/ Foto: Folder.hr https://www.instagram.com/p/CgNUdFkPqyI/ https://www.instagram.com/p/CgNUdFkPqyI/ Foto: Folder.hr +23 https://www.instagram.com/p/CcoXRYILzDN/ Galerija
Da bar možemo preuzeti zasluge za „Zaboravi na 9 do 5, lona je 10 od 10”, ali ipak je netko drugi to sročio.

Mlada TikTokerica ima više od 10 milijuna lajkova, a podijelila je svoje fanove izjavom kako je prelijepa da se zamara običnim poslovima.

Njezino ime je Lucy Welcher i u jednom videu je izjavila kako ne želi raditi ostatak života. „Izgledam li kao netko tko se želi ustati u šest ujutro svaki j*beni dan idućih 60 godina? Ne! Prelijepa sam za to.”

Video je pogledao ogroman broj ljudi, a puno je i komentara. Nije rijetkost da ju nazivaju lijenom i povlaštenom, ali su se neki i složili s njom – barem što se tiče razine stresa i umora koji su posljedica zaposlenja.

Čini se da ipak radi i u komentarima se nadovezala i rekla kako je sve zapravo bila šala, a onda je i uklonila video kada ga je veliki broj portala preuzeo. Čini nam se kao da netko ne može podnijeti vrućinu u komentarima.

Fali nam video pa evo jedan drugi u kojem govori kako je šoping terapija.

@luluhasfun I spent so much $ online and in store at Sephora😭 #sephorasale2022 #treatyourself #shopping ♬ original sound – Lucy🌸