Sexy

U OnlyFansu je spas! Nakon izmjenjivanja seksi fotki i videa, primijetila je nešto neobično i spasila mu život!

belle grace naslovna
belle grace naslovna Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija belle grace naslovna belle grace naslovna Foto: Instagram Screenshot https://www.instagram.com/p/CVLzZ-_gSum/ https://www.instagram.com/p/CVLzZ-_gSum/ Foto: Folder.hr https://www.instagram.com/p/CU18nv2IrtF/ https://www.instagram.com/p/CU18nv2IrtF/ Foto: Folder.hr +31 https://www.instagram.com/p/CUtFtrKDDVe/ Galerija
Kreatorica sadržaja za odrasle, Belle Grace, spasila je život jednom fanu s kojim se dopisivala putem OnlyFansa na jedan vrlo neobičan način. Tijekom dvije godine Belle i muškarac su redovito pričali putem chata i videopoziva te je ona u jednom trenutku primijetila kako mu je u posljednjih šest mjeseci značajno narastao jedan testis.

Nakon što ga je nekoliko tjedana morala uvjeravati da ode doktoru i provjeri je li sve u redu, muškarac se napokon odlučio prijaviti na pregled. Dijagnosticiran mu je agresivni tumor na testisima te je odmah podvrgnut operaciji koja mu je spasila život.

Grace je jedna od OnlyFans modela koja se pridružila platformi kako bi imala dodatan priljev zarade, a kada su stvari krenule u ozbiljnijem smjeru potpuno se posvetila novoj profesiji. Prije toga Grace je radila u zdravstvu tako da je i više nego kompetentna prepoznati zdravstvene krize.

Sada Grace zarađuje i do deset puta više nego što je zarađivala na prethodnom poslu. Mjesečno njezina zarada iznosi između 40 i 50 tisuća dolara, a sada se može pohvaliti kako u slobodno vrijeme i spašava živote.