Sexy

WWE otpustio hrvačicu zbog seksi fotki, zaradila milijun dolara nakon otkaza!

Mandy Rose naslovna
Mandy Rose naslovna Youtube Screenshot / IG
\\folder\galerija Galerija Mandy Rose naslovna Mandy Rose naslovna Foto: Youtube Screenshot / IG https://www.instagram.com/p/Ci0ca25u8OT/ https://www.instagram.com/p/Ci0ca25u8OT/ Foto: Folder.hr https://www.instagram.com/p/Ci0ca25u8OT/ https://www.instagram.com/p/Ci0ca25u8OT/ Foto: Folder.hr +11 https://www.instagram.com/p/ClMfxd7uV3b/ Galerija
Mandy Rose je u 32. godini života, a bila je jedna od najvećih zvijezda profesionalnog hrvanja. Sportaše tog sporta zovemo kečerima, još od devedesetih, a svatko tko poznaje taj sport zna koliko profesionalnog hrvanja zapravo ima te kako WWE nije baš profesionalna organizacija.

Prošlog mjeseca je izgubila naslov nakon što ga je ponosno imala 413 dana. Usprkos porazu, fanovi su joj se zahvalili aplauzom i skandiranjem.

„Izgubila sam naslov tako lako, posve obično u utorak navečer, s nula priče i nula promocije. Iznenadilo me.”

Očekivala je kako će borba biti održana u siječnju. 13. prosinca je mislila kako snima promotivne videe za borbu, ali su joj rekli kako se borba održava „bez najave”. Naravno da ju je iznenadilo, svakog bi.

Dan nakon poraza je dobila otkaz. Iz WWE-ja su naveli kako je prekršila ugovor jer ima profil na FanTimeu, servisu za komunikaciju i dijelenje sadržaja s fanovima koje funkcionira na principu pretplate. Što će reći — naljutili su se jer je zarađivala.

Podijelila je atraktivne fotke te video u kojem pliva gola, ali i neke fotografije na kojima je u tušu sa svojim zaručnikom.

„Nisu spominjali fotke. Samo platformu baziranu na pretplatnicima.”

Razočarana je, ali se pomirila. Fanovi pozivaju na #JusticeForMandy, neki ističu kako je više od godinu dana bila glavno ime čitave divizije te kako je naporno radila za to.

Izvor: Instagram

WWE je već ranije otpustio Zelinu Vegu u 2020. godini kada je pokrenula OnlyFans. Očito nisu fanovi zarade svojih hrvačica u kojima nemaju udio.

Mandy Rose je rekla kako ne žali. Od otkaza je podigla cijene pretplate s 25 na 40 dolara i kaže kako je zaradila više od milijun dolara. Milijun dolara nešto više od mjesec dana? You go girl!