i anketa Marin Medak otkriva MasterChefovi znaju da se hrana ne baca: Recepti za odlična jela s ostacima hrane koje ste mogli vidjeti u emisiji
i anketa S kupusom i gljivama Ćorak Wellington: Verzija poznate lisnate rolade bez mesa, ali s jednako ukusnim nadjevom
i anketa Škola kuhanja Kako napraviti savršen rižoto? "Masterchef" Mario Mihelj otkriva koje sve korake ne smijete preskočiti
i anketa Škola kuhanja Kako napraviti odlično tijesto za pizzu? Jednostavni koraci s kojima će vam svaki put uspjeti
i anketa Nije teško Odmotana sarma: Složenac s kupusom i mljevenom junetinom za obožavani okus u manje vremena
i anketa Za pola sata Prokulice na fino: Sjajan recept za hrskavo izdanje povrća kojem biste trebali dati drugu šansu
i anketa Za pola sata Košarice s nadjevom od krem-sira i borovnica: Brzi desert koji će zasititi gomilu gladnu slatkog
i anketa Jako sočno! Piletina generala: Recept za tako fino meso o kojem će se pričati još danima nakon ručka
i anketa Niti pola sata Gotova za tren, a tako mirisna i fina: Jednostavan recept za gustu juhu od brokule