i anketa Bon appetit Ispovijest nekad zakletog amatera u kuhinji: Jela koja svatko može spremiti (i pritom oduševiti goste)
i anketa Škola kuhanja Chef Mario Mihelj otkriva kako najlakše napraviti tjesteninu, i to s cijelim jajem
i anketa Pokrovitelj Podravka Ljeto na tanjuru u bilo koje doba: Manistra na pome u šporko po materinom receptu
i anketa Startaj Hrvatska 2024. Počelo je kao hobi i "backup plan", a danas imaju prepoznatljiv proizvod: "Tehnologija nam je omogućila da smanjimo gubitke i olakšamo si posao"
i anketa Wow! Tjestenina od koje ćete odmah ogladnjeti, nikako ne gledajte ovu slasnu snimku na prazan želudac
i anketa Ručak za čas "Bolognese" iz pećnice: Složenac toliko dobar da bismo ga mogli jesti svaki dan
i anketa TAKO SE TO RADI "Žena je top!": Martina na audiciju za MasterChef stigla s neočekivanim pomagalom i - rasturila
i anketa Istresi i ispeci S piletinom i sirom: Najlijeniji trik za prefinu tjesteninu koja se "kuha" u pećnici