Goruće vozilo (Foto: Screenshot/YouTube)
Goruće vozilo (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Vozilo se zapalilo nasred ceste, a onda je udarilo u vatrogasno vozilo koje je stiglo u pomoć.


Vozači iz Južne Karoline svjedočili su nesvakidašnjoj situaciji na lokalnoj autocesti u kojoj se automobil zapalio nasred ceste. Vozač i ostali sudionici prometa bespomoćno su promatrali zapaljeni automobil do dolaska vatrogasaca.

Vezani članci Slika nije dostupna Glupi internetski trend izazvao požar koji je opustošio više od 4000 hektara šuma, pogledajte reakcije ljudi Slika nije dostupna Amerikanci su možda najgori vozači na svijetu, barem ako je suditi prema ovim snimkama

Vatra je ubrzo zahvatila i kamp-kućicu spojenu na vozilo, a vozilo se u jednom trenutku počelo kretati samo od sebe i zabilo se u vatrogasno vozilo. Na mjestu nesreće bio je samo jedan vatrogasac koji se pokušao snaći najbolje što je mogao, a pomagali su mu i vozači koji su se našli u blizini.

Snimku cijele situacije koja je na kraju završila potpuno spaljenjim automobilom, ali bez ozljeda, možete pogledati u nastavku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju