Objasnimo ovo

Čini li vam se ponekad da imate duhove koji pomiču stvari? Pogledajte tek muke vlasnika ovog lokala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skreće li to na sebe pažnju neki nekadašnji stalni gost koji nikako da se pomiri s time da je morao otići s ovoga svijeta? Vlasnici i osoblje u nedostatku boljih odgovora zbijaju upravo takve šale.

Vjerojatno vam se nije jedanput dogodilo da ste pronašli neki predmet prevrnut, pa prešli preko toga, a da se niste dvaput upitali kako je do toga došlo. Tako su vlasnici i djelatnici restorana Cronies u kalifornijskome okrugu Ventura isprva ignorirali razbacane stvari po lokalu, ali se i počeli češkati po glavama nakon što su im kamere otkrile da su unatrag nekoliko tjedana stolice prevrtale "nečije nevidljive ruke".

Govorimo li možda o duhovima? Obično ih u ovakvim slučajevima svi spomenemo u nekoj (polu)šali, pa je tako u zafrkanciji suvlasnik restorana Dave Foldes za incidente okrivio bivše djelatnike i nekadašnje stalne goste među kojima ima dosta pokojnih budući da lokal postoji već tridesetak godina.

"Čim se u restoranu dogodi nešto ludo, a mi uzviknemo: Eto, opet Ralph i Don izvode svinjarije. U njima smo pronašli žrtvene jarce. Ralph i Don su, naime, bili među našim prvim stalnim gostima, a život su mi obilježili i tako što su me svojedobno predstavili djevojci koja je mi je u međuvremenu postala supruga.

Nažalost, Ralph i Don su nas davno napustili, ima 25 godina otkako su umrli", ispričao je Foldes novinarima te im pokazao zidove ispunjene brojnim fotografijama koje nose uspomene na legende lokala.

Traži li možda koja od njih i dalje svoje mjesto u restoranu unatoč odlasku na drugi svijet? Svatko ima neki svoj odgovor na to pitanje, ovisno valjda o tome u što (ne) vjeruje, pa tako i brojni odmahuju rukom te tvrde da si uprava lokala čini malo promocije uoči Noći vještica.