Reakcija
Reakcija Foto: Reddit/Screenshot

Pokazao je koliko su tanki zidovi u zgradi, bilo mu je užasno neugodno.


U snimci koja kruži društvenim mrežama zabilježena je reakcija muškarca na zvukove koje je čuo dok je hodao svojom stambenom zgradom. Na snimci koju je zabilježio mobitelom jasno se čuju ženski krikovi koji zvuče kao ekstaza, no iz konteksta je teško reći radi li se o religijskoj ili nekoj drugoj ekstazi.

Vezani članci Fail Školska godina nije počela bajno, vidi se da je mnogima nedostajalo fizičke aktivnosti Fail Potrošili živce i novac na planiranje savršenog vjenčanja, ali ove nezgode nisu mogli predvidjeti

Komentari na njegovu reakciju bili su raznoliki, pa je tako jedan korisnik Reddita primijetio: ''Netko ubija jadnu ženu, a on samo nastavlja ležerno hodati. Nevjerojatno!''. Drugi su sugerirali da bi žena trebala zdravije jesti ako ispušta takve glasove dok je na toaletu, a većina ostalih komentara se svodi na eufemizme i igre riječi o vođenju ljubavi.

Snimku koja je postala hit na društvenim mrežama, pogotovo među onima koji žive u zgradama s tankim zidovima, možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju