Pješački prijelaz
Pješački prijelaz Foto: Facebook/Screenshot

Vozač je stao školarcu, a onda ga je dočekalo iznenađenje.


Društvenim mrežama kruži snimka vozača koji je stao na pješačkom prijelazu kako bi propustio dijete s ruksakom, no dijete se nije micalo. Vozač mu je doviknuo neka prijeđe cestu, a kad se dijete nije pokrenulo, vozač je nastavio polako prema zebri i shvatio da je ''dijete'' zapravo slika djeteta.

Vezani članci Fail Vozač kamiona imao stvarno loš dan, u samo nekoliko trenutaka potkrale mu se dvije velike greške Neoprezni vozač ''Od Njemačke samo tablice, a za volanom krkan'': Korisnike društvenih mreža naljutila snimka sa zebre

Kako je funkcija ovog školarca usporiti vozače, čini se da je odlično obavila posao te usput nasmijala brojne korisnike društvenih mreža i izazvao šarolike komentare.

''Gospe mi, ovo je Davor Filipović kad je studirao u SAD'', ''Uvijek je dobro znati da vozač kamiona ima dobar vid'', ''Baš divno... i danas sutra kad svi naviknu pa prestanu usporavat, a izađe stvarno dijete, pitat će se zašto'', '' Kako lijepo psuje na dijete – seljačina'', ''Puhat na hladno, tako treba'', samo su neki od komentara na video koji možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju