Sudar kamiona i biciklista (Foto: Screenshot/YouTube)
Sudar kamiona i biciklista (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Nije vidio biciklista i nastavio je voziti kao da se ništa nije dogodilo.


Vozač kamiona iz SAD-a izlazio je iz benzinske postaje kada mu se na putu našao biciklist. Kamiondžija je nastavio voziti kao da se ništa nije dogodilo i udario biciklista koji je pao na pod i pukim slučajem uspio ostati živ.

Vezani članci Auto na tračnicama Stao pred auto pokušavajući zaustaviti vlak pa otkrio da je to užasna ideja Kamion izazvao nesreću Kamion prebrzo ušao u zavoj, posljedice su mogli predvidjeti svi s osnovnim poznavanjem fizike

Kamion je skrenuo u glavnu ulicu pa je zaobišao srušenog biciklista, ali mu je prešao preko bicikla. Vozač kamiona nastavio je voziti dok ga nisu zaustavile kolege i objasnile mu da je skoro pregazio čovjeka.

Vozač nije bio uopće svjestan da se ispred njega našao biciklist, a nije primijetio ni kada je prešao preko bicikla. Snimku nesreće u kojoj na kraju ipak nitko nije stradao možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju