Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Australci su poseban narod, a to dokazuje i akcija spašavanja koja se širi društvenim mrežama.


Društvenim mrežama kruži snimka koju je objavila policija iz Queenslanda (Australija), a na kojoj je zabilježena intervencija u kojoj je policajka skidala pitona s noge djevojke koja je pozvala policiju u pomoć.

Vezani članci Piton ispod auta Nepozvani gost: Kad je mama dohvatila pitona, nije mu bilo spasa Zmija na krevetu Napokon rješenje za sve one koji se boje zmija! Tako jednostavno, a tako učinkovito

Naime, piton se ušuljao u garažu u kojoj je djevojka radila, no njezina mačka ubrzo je otjerala zmiju u kut ispod automobila. Žena je pokušala izvući pitona, a dvometarska zmija ''zagrlila'' joj je nogu i nije puštala.

Kako nije sama uspjela osloboditi nogu, djevojka je u pomoć pozvala policiju, a zajedničkim snagama uspjele su osloboditi i zmiju i nogu. Pritom je bilo zanimljivo vidjeti da su svi uključeni u akciju spašavanja bili potpuno smireni, kao da je riječ o svakodnevnoj situaciji.

Policajka je na kraju pitala ženu treba li joj pomoć pri vraćanju pitona u nastambu, na što je žena, koja je cijelo vrijeme bila smirena kao da joj je zmija ljubimac, kazala da je piton divlji. Policajka je mislila da je zmija kućni ljubimac vjerojatno i zato što je zatekla djevojku kako mazi pitona kad je došla na njezinu adresu. Snimku akcije spašavanja koja će vam sigurno popraviti dan svakako pogledajte u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju