Luda priča

''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lopov joj je ukrao automobil, a pravi šok tek je uslijedio.

Majka iz Beavertona u Oregonu (SAD) završila je u vijestima, a njezina se priča proširila društvenim mrežama nakon što joj je ukraden automobil koji je parkirala ispred trgovine. Majka je parkirala terensko vozilo svega pet metara od trgovine samo kako bi na brzinu skočila po meso i mlijeko pa nije gasila i zaključala automobil te je u njemu ostavila 4-godišnjeg sina.

No prije nego što je stigla obaviti kupnju, u automobil je uskočio svirepi lopov koji je ukrao vozilo, samo kako bi shvatio da je na stražnjem sjedalu dijete. ''Lopov zlatna srca'' vratio se do dućana i natjerao majku da uzme dijete iz automobila te vikao da će je prijaviti policiji jer je ostavila dijete samo u autu.

Kad je majka uzela dijete, lopov je pobjegao s njezinim automobilom, no na kraju je nije prijavio policiji. Automobil je pronađen nekoliko sati kasnije, a za lopovom se još uvijek traga.

''Kao majke smo stalno zaposlene i jurimo na sve strane, a ovo je savršen primjer da mala nepažnja može imati strašne posljedice'', požalila se majka. ''Zahvalna sam što je sve prošlo dobro. Bilo je jako glupo i nikad to neću ponoviti, ali to je jedna od onih malih odluka donesenih pod stresom koje mogu imati tragičan kraj'' zaključila je mama.

''Ovo je dobra lekcija za sve nas koji imamo djecu. Trebamo biti posebno pažljivi s djecom i pobrinuti se da su uvijek sigurna'', poručio je glasnogovornik policije Matt Henderson, o čijoj djeci vjerojatno brine supruga.