Ruska izborna kuhinja (FOTO: Screenshot)
Ruska izborna kuhinja (FOTO: Screenshot)

Ukoliko snimke prikazuju "putinovce", onda i ne čudi što je u pojedinim republikama dobio više od 90 posto glasova.


Nikoga nije iznenadila informacija da će Vladimir Putin ičetvrti put biti ruski predsjednik. Dapače, strani su mediji kao zanimljivost izdvojili tek podatak da je dobio još više glasova u odnosu na prethodne izbore.

Vezani članci Prevara ''Ja sam Beyonce, možeš li mi poslati 120 dolara?'': Nezgrapni pokušaj prevare postao hit na TikToku Nesreća Za dlaku izbjegli tragediju! Tata u zadnji čas spasio dijete od pomahnitalog vozača

Da budemo precizniji, nakon prebrojanih 25 posto glasova, Putin je dobio 72,53 posto, što je više nego 2012. kada je dobio 63,6 posto.

Putin je u nekoliko republika dobio više od 90% glasova, između ostalog i u Dagestanu (91,11 %), gdje se po svemu sudeći pojedinci nisu ni najmanje sramili zatrpavati kutije.

Jedan je takav primjer zabilježen na izbornome mjestu 1073 u Mahačkali, pa predlažemo da pogledate kako se kuhalo u toj izbornoj kuhinji.

Nažalost, daleko od tog da je to bio izoliran slučaj, pa u tom kontekstu ističemo da ćete na istom korisničkom računu na Twitteru naći još nekoliko sličnih snimaka.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju