Bacili TV s krova (Foto: Screenshot/Facebook/Instagram)
Bacili TV s krova (Foto: Screenshot/Facebook/Instagram) Foto: Screenshot/Facebook/Instagram

Studenti su bacili TV s krova i skoro pogodili prolaznicu koja je za dlaku izvukla živu glavu.


Policija u Madisonu (SAD) istražuje slučaj u kojem su studenti bacili televizor s krova kuće i skoro pogodili slučajnu prolaznicu. Televizor je bačen s krova kuće bratstva Kappa Sigma koja se nalazi u sklopu Sveučilišta Wisconsin. Policija se primila istrage nakon što su društvenim mrežama proširene snimke incidenta iz više perspektiva.

Vezani članci Kamion i pješak Smrt ga promašila za nekoliko centimetara, nije mogao vjerovati svojoj sreći kad je shvatio što se dogodilo Rulja Pijani vozač kamiona zabio se u automobile i pokušao pobjeći, ali ga je zaskočila rulja

Na snimkama se vidi grupa pijanih studenata koja divlja na krovu te druga skupina koja u krugu očekuje bacanje televizora. U prolazu je i studentica, očito nesvjesna događaja koja prolazi ispod zgrade i razgovara na mobitel.

 

 

A post shared by Barstool Wisco (@badgerbarstool) on

Televizor je pao odmah do nje, pa je pretrpjela udarac ''šrapnela'', no TV ju je, pukom srećom, promašio. ''Curu su od smrti dijelili milimetri'', napisano je uz video objavljen na Instagramu, a uz drugu snimku nalazi se natpis: ''OPREZ: Pazite na potencijalno opasne objekte koji se bacaju s krova''.

Djevojka sa snimke pretrpjela je porezotine i masnice, a za glasnogovornica sveučilišta Meredith McGlone izjavila je za WQOW: ''Ovaj je incident duboko uznemirujući, poduzimamo sve kako bismo ustanovili kada se i gdje odigrao kako bismo nešto poduzeli''.

 

 

A post shared by 5th Year (@5thyear) on

Članovi bratstva gdje se sve navodno odigralo odbili su komentirati slučaj, no susjed Joe Skinner tvrdi da je ovo sam najnoviji u seriji zabrinjavajućih incidenata kojima je svjedočio tijekom godina. ''Iznenađuje me samo činjenica da je riječ o televizoru i da je sletio tako blizu osobe, ali vidio sam već mnoge stvari koje su bacili s krova'', kazao je susjed, koji je nakon najnovijeg incidenta spreman i odseliti se.

Glasnogovornica sveučilišta poručila je da su bratstva odgovorna za održavanje zdravlja i sigurnosti svojih članova, a ako se sami ne brinu o tome, sankcionirat će ih studentske organizacije. ''S obzirom na to da je ovdje riječ o ozbiljnom riziku za sigurnost pojedinaca, sveučilište će odgovoriti primjereno ozbiljnim mjerama'', poručila je.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju