Neće pa neće

Pa što mu radiš živote: Nadao se da će peto dijete napokon biti sin, ali znate kakva je nada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svečano otkrivanje djetetova spola na Facebooku uživo su pratili i brojni obiteljski prijatelji.

Okružen suprugom i čak četirima kćerima, djevojkama koje obožava, ali i uz koje se gdjekad osjeća usamljeno kada je prilika gledati i komentirati aktualnosti iz svijeta sporta, Josh Batson iz Valdoste živio je posljednjih dana u nadi da će mu želja napokon biti ispunjena i da će peta prinova biti sin.

Svečano otkrivanje djetetova spola zato je jedva dočekao, baš kao i mnogobrojni obiteljski prijatelji za koje je supruga Christine organizirala prijenos uživo na Facebooku.

Batsonu je i taj detalj dao naslutiti kako će uskoro dobiti priliku u rukama držati nasljednika, međutim nakon nekoliko minuta ispunjenih neizvjesnošću doznao je da će ponovo birati ime curici.

Naizgled vrlo razočaran što ga neće pa neće, Batson je napustio prostoriju i priredio predstavu u dva čina, kraće obraćanje nebesima, a zatim i bacanje u bazen.

"Naravno da je to napravio u duhu šale. Fantastičan je otac našim djevojkama (najstarija ima šesnaest, a najmlađa jednu godinu) i vrlo je uzbuđen što će dobiti još jednu", otkrila je medijima supruga Christine, ali i prešutjela hoće li možda ići i po šesto dijete.