A je to

Nikako se dogovoriti tko je tu lud: Pogledajte urnebesnu raspravu vlasnika kuće i majstora oko "naopakog" prozora

Prozor s kvakom za susjedstvo (FOTO: YouTube/Screenshot)
Prozor s kvakom za susjedstvo (FOTO: YouTube/Screenshot)
"Majstore, jesi li ti toliko bio namazan da nisi znao ni gdje se nalaziš?" upitao je vlasnik kuće meštra od prozora.

Možda griješimo, ali rekao bi čovjek da biste prilikom postavljanja novih prozora voljeli da vas kvaka dočeka s unutarnje strane kako biste ih mogli otvarati i zatvarati. Na nesreću nekog vlasnika kuće u izgradnji, ručka ga je dočekala s vanjske, baš kao da je predviđeno da se njome koristi susjedstvo umjesto ukućana.

Naravno da je to izazvalo raspravu s majstorom koji je prozor postavljao, svađu koja se pretvorila u komediju budući da se dvojica muškaraca nikako nisu mogla dogovoriti tko je tu lud.

"Kako si to montirao? Vidi gdje ti brava stoji. Reci mi kako da ga zatvorim? Jesi li toliko bio 'namazan' da nisi znao gdje se nalaziš?" nizao je pitanja uzrujani vlasnik majstoru, kojemu nikako nije ulazilo u glavi da je tako postavljen prozor ukućanima neupotrebljiv.

Dapače, majstor je na to uporno odgovarao da je ispravno postavio krila, pri čemu je bio u pravu. I je, dobro ih je postavio, ali nije primijetio, baš kao ni vlasnik, da je prozor stigao kao roba s greškom i da je netko još u tvornici zabrljao s postavljanjem kvake.