Hummer i Honda (Foto: Screenshot/YouTube)
Hummer i Honda (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Obračun vozača na američkoj autocesti izazvao je čuđenje gledatelja diljem svijeta.


Na snimci nastaloj na autocesti u Connecticutu (SAD) snimljen je trenutak u kojem vozač Honde pretječe desnom trakom velikom brzinom, naglo skrene ispred kamiona koji se nalazi u srednjoj traci i prestroji se u lijevu traku kojom vozi Hummer.

Vezani članci Fail Glupost boli: Snimala se kako se penje po stupiću, a ubrzo su uslijedile i rendgenske snimke... Nesreća (Foto: Screenshot/YouTube) Pretrčavala cestu bez osvrtanja i izletjela pred auto kao muha bez glave

Honda odmah po prestrojavanju u lijevu traku počinje naglo kočiti ispred Hummera, do te mjere da se gume počinju dimiti, a Hummer se usprkos kočenju zabije u Hondu. No tu drama ne prestaje jer oba automobila nastavljaju s vožnjom i kočenjem, tj. Hummer se nastavlja zabijati u Hondu.

Vozaču kamiona iz srednje trake koji je sve snimio nije bilo jasno zašto su se vozači tako sukobili, no iz snimke je poprilično jasno da je Honda pretjecala s desne strane samo kako bi se našla ispred Hummera i naglo zakočila. Snimku ovog cestovnog okršaja koji je mogao završiti puno gore, i za vozače i ta dva automobila, ali i za ostale sudionike u prometu, pogledajte u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju