Protunapad povrijeđenih

Osobe slomljenih srca započele novi internetski trend i poručuju: Neka ti sad bude krivo što me nisi htio

Novi internetski trend stiže nam iz Kine (FOTO: YouTube/Screenshot)
Novi internetski trend stiže nam iz Kine (FOTO: YouTube/Screenshot)
Neslužbeni naziv trenda je "karma je ku***".

Nismo sigurni da karma ima išta s tim, ali na društvenim se mrežama upravo rodio novi trend i sve govori da će mu se pridružiti brojni mladi ljudi koji proživljavaju ljubavne brodolome.

Neslužbeni naziv tog trenda je "karma je ku***", a započele su ga nesretno zaljubljene osobe, očito još uvijek nepomirene s time da su odbijene.

Smisao je unutar nekoliko sekundi prikazati sebe čim atraktivnijim ispred kamera, po svemu sudeći iz želje da se druga strana upita je li pogriješila kada je rekla ne.

Kako smo već napomenuli, ako je namjera poželjeti drugima da ih zadesi ista ljubavna jad, nismo sigurni da je karma prava adresa i da je ideja plemenita, ali možemo u nastavku dodati da taj novi trend ima i himnu.

Riječ je o pjesmi "Gucci Gucci" reperice umjetničkoga imena Kreayshawn, na čiju je glazbenu podlogu netko namontirao glas glumice Camila Mendes iz serije Riverdale.

Naravno da su se trenda prihvatili i mnogobrojni zafrkanti, pa ćete u nastavku, uz ozbiljne objave, moći vidjeti i nekoliko parodija na temu. 

.