Vozač snimio slijetanje

Pilot uspješno spustio zrakoplov na autocestu, drama završila bez žrtava i štete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što je prisililo pilota da se hitno spusti, još uvijek nije rečeno, ali je snimka zato otkrila da su se vozači sjajno snašli u situaciji kakvu nisu mogli ni zamisliti.

Jim O'Donnell, pilot koji se u srijedu uputio prema zračnoj luci West Creek u New Jerseyju, uspio je sigurno spustiti svoju Cessnu na autoput nadomak Yaphanka (savezna država New York) unatoč tome što se našao u nevolji oko jedan poslijepodne, u vrijeme kada se dionicom kretao priličan broj vozila.

Što se s O'Donnellovim avionom dogodilo u zraku američki mediji još uvijek nisu naveli, ali su potvrdili da je pilot iz letjelice izašao neozlijeđen i dobroga zdravlja.

Nesvakidašnji je prizor mobitelom uspio zabilježiti vozač koji se nalazio neposredno iza zrakoplova, Thomas Lupuski, a zapis je gledatelju otkrio i da se O'Donnell spustio u pravi čas, otprilike dvjestotinjak metara prije nadvožnjaka.

Lupuski je u razgovoru za postaju ABC dodao da ga je zrakoplov zamalo zakačio prije nego što je počeo snimati, odnosno da je stigao u pravom trenutku usporiti kako bi mu ostavio dovoljno prostora da sleti.