Fail
Fail Foto: Reddit/Screenshot

Tvrdoglava građevina napokon se srušila, ali u smjeru bagera pa je vozač morao brzo reagirati.


Rušenje građevina može biti prava umjetnost, što dokazuju i brojni primjeri kaosa koji nastane kad se nešto krene naopako. Društvenim mrežama kruži snimka jednog takvog rušenja pri kojem je vozač bagera pobjegao u zadnji tren kad je shvatio da će se silos srušiti u njegovu smjeru.

Vezani članci Istraživanje špilje "Ni za milijun eura": Doživjeli nezgodu pri istraživanju špilje, gledateljima nije jasan njihov hobi Užasni ukućani Koji vas član obitelji najviše živcira? Neke navike čisti su horor za ostale ukućane

Na snimci se vidi da kuglom za rušenje pokušava oslabiti konstrukciju na strani silosa koja je okrenuta prema bageru, što se i amaterima čini kao suludi potez, no na drugoj snimci vidi se da je na drugoj strani silosa konstrukcija već bila potpuno oslabljena, ali je objekt još uvijek stajao.

Vozač bagera zato se odlučio na očajnički čin o nastavio oslabljivati konstrukciju u krug, dok silos napokon nije popustio. Vozač se tad dao u bijeg, a konstrukcija se srušila u njegovu smjeru dovoljno sporo da je uspio pobjeći. Snimku nezgode možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju