Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojka je ispustila vjetar i poharala internet, a onda odgovorila na sva goruća pitanja gledatelja.


Otkrivanje spola djeteta već je neko vrijeme spektakl u kojem se roditelji natječu tko će na apsurdniji način otkriti je li na putu dječak ili djevojčica, a Paige Grinn odlučila se našaliti na račun takvih bombastičnih ceremonija i objaviti spol djeteta ispuštanjem vjetra.

Vezani članci Fail Uradi sam: Kućni uraci obili im se o glavu, ponekad i doslovno Uhvaćena na djelu Uhvaćena na djelu: Htjela se malo opustiti na radnom mjestu, ali nije znala da je kolege promatraju

Njezin video postao je hit na internetu, a ubrzo nakon što se proširio po cijelom svijetu, Paige je priznala da je riječ samo o parodijskom skeču i odgovorila na pitanja zainteresiranih gledatelja.

Paige je tako otkrila da je video nastao u samo dva pokušaja, otkrila je režim pripreme za savršeni prdac, a i objasnila je zašto su odabrali dečka umjesto cure. Video koji je poharao internet kao i odgovore na goruća pitanja gledatelja možete pogledati u nastavku.

 

 

U odgovorima na pitanja gledatelja Paige je objasnila da je na ideju došla prije nekoliko mjeseci jer joj se činila urnebesnom te da je bila sigurna da će skeč postati hit na internetu. Za ''savršeni prdac'' pripremila se jednjem špageta jer je rajčica napuhava, a za plavi se prah odlučila jer se bolje vidi na snimci.

Paige je također otkrila da prah nije stavila u sebe, ali da je na pozadini bio debeli sloj te da je u položaju sa snimke bila svega 30 sekundi prije nego što je došlo do čarobnog trenutka.

 
 

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju